Languages

Select language

Book now | Room

Or Cancel BOOK WITH US TODAY
Show/Hide content
Allsang

Nå tilbyr vi et skreddersydd allsang-konsept for ditt arrangement. En kveld fylt med musikk, show og humor der gjestene involveres på en positiv og morsom måte underveis. På scenen står vårt eminente husband Polyester. Polyester består av hele 9 personer - musikere, kordamer og ikke minst frontfigur og vokalist Gil Bonden, kjent fra NRK. Tommy Steine, Bjarne Brøndbo, eller Åge Sten Nilsen fra Wig Wam er våre alternativer som konferansier og allsangvert denne kvelden – alle med sin unike og underholdende måte å lede kvelden på.

Det blir masse humor og musikalske godbiter fra scenen og ikke minst allsang der dere alle er med. Gjestene får oppstensilerte allsanghefter slik at de kan synge med til kjente sanger og tekster fra norske artister/band som Postgirobygget, Jahn Teigen, Return, CC-cowboys, Di Derre, De Lillos med flere. Sjelden er underholdning morsommere enn når noen av gjestene byr på seg selv og lager show. I løpet av kvelden vil noen av dere også får muligheten til konkurrere og opptre. Vi finner i samarbeid med dere et antall personer blant gjestene som har et sangtalent eller kanskje bare ønsker å opptre foran publikum med fullt band. Publikum bestemmer vinneren og vinneren premieres. Vi har selvfølgelig mulighet til å krydre kvelden ytterligere med gjesteartister etter deres ønske. Hva med innslag fra artister som Lars Lillo Stenberg, Ole Paus, Wenche Myhre eller hva med Jo Nesbø? Her finnes det mange og spennende muligheter!
Etter middagen samler bandet Polyester med Gil Bonden trådene med en forrykende konsert. Dette superbandet serverer dansbare klassikere som vil rykke folk i alle aldre ut i hemningsløs dansemoro. Du går med andre ord ikke hjem denne kvelden før du har sunget og danset til sanger du har et forhold til – en garantert suksess!