Languages

Select language

Book now | Room

Or Cancel BOOK WITH US TODAY
Show/Hide content
Ølfest

Solide benker og bord, et spesialdekorert lokale, serveringsdamer i lederhosen, betjening med tyrolerhatter, tysk mat og drikke. Det er klart for ekte tysk ølfest med topp underholdning, god stemning med dans på bordene og drikkeviser. Oslo Blaaseorkester er et vaskeekte tyrolerorkester som spiller ompa-musikk, og har de siste årene opparbeidet seg et rykte som et skikkelig showorkester bestående av 10-mann på scenen. Her kommer alle drikkevisene på rekke og rad. De leder allsang og deler ut sanghefter så publikum kan synge med. Musikerne i Oslo Blaaseorkester har lang erfaring innen denne type musikk, og kundelisten innen næringslivet er med årene blitt lang. Oslo Blaaseorkester stiller selvfølgelig i leder-hosen slik et ekte tyrolerorkester gjør. Det blir garantert høy stemning, høy seidelføring og masse allsang utover kvelden.

Orkesteret starter sin opptreden litt forsiktig under middagen med stemningsskapende bakgrunnsmusikk, deretter drikkeviser, allsang og dansbar musikk utover kvelden/natten.
Som et tillegg til konseptet kan det allerede under aperitiffen dukke opp en ny person i bedriften, som nyansatt eller i en eller annen skjult skikkelse utarbeidet med dere som kunde i forkant. Han spiller rollen med stor overbevisning og dukker opp i ekte tyrolerkostyme som overstiger kostymene til de andre på festen. Han blir fort lagt merke til og tar seg til rette allerede tidlig på kvelden og blir det store samtaleemnet. Han snakker med folk rundt på bordene og etter hvert som han blir «fullere» tar han også tilsynelatende på seg toastmaster-rollen til festdeltagernes store forbauselse. Avslutningsvis avslører han seg som sitt sanne jeg, nemlig en av Norges mest erfarne og beste stand-up komikere, Anders Tangen, og varter opp med et fantastisk stand-up musikalsk show.
Meksikansk Aften

Alle gjester skal få så sombreroen passer, og minst en tequila i hvert bein! Publikum kommer til å bli kjent med storsjarmøren Jose Diego og hans to syngende fristerinner Rosa Mercedes og Carmencita. Med seg fra byen Villahermosa har de med seg en stor dose sjarm og et knippe utsøkte melodier. For de utenforstående fremstår trioen som et glansbilde, men bak den sminkede, velfriserte fasaden lurer stor dramatikk.
Den myndige Jose klimprer på gitaren med følsomme fingre, men styrer sin lille ”familiebedrift” med jernhånd. Med dette som bakteppe vil en aften med Darling Daughters forløpe omtrent slik: De tre norsk-meksikanerne starter kvelden med litt rolig taffel-musikk når gjestene ankommer lokalet. Til lyden av smektende melodier som ”Begin the Beguine”, ”Corcovado”, ”Besame Mucho” og ”How Insensitive” finner publikum seg til rette og nyter sin aperitiff. Når tiden for bordsetting begynner å nærme seg annonserer musikantene dette, og alle damer og herrer finner plassene sine. Før forretten kommer på bordet serveres det et par låter med en smule høyere intensitet enn tidligere, ledsaget av appetittvekkende rytmer. I sammenheng med de saftige sangene ”Hermosa Habana” og ”La Llorona” presenterer også trioen seg selv. Når forretten er inntatt skal bordene ryddes, og da stiller Jose Diego villig sin kinesiske hushjelp til disposisjon. Med innslaget ”Chinito” leveres en humørfylt sang akkompagnert av ivrige maracas og veltempererte egg. Etter dette tar musikerne en liten pause, men kommer sterk tilbake etter hovedretten. Da spilles det opp med enda flere gla’-låter som vil få det til å prikke i danseføttene.
Med ”Guantanamera”, ”Tico Tico” og ”El Cuarto de Tula” vil temperaturen garantert stige, og når desserten er oppspist vil alle de sombrerokledde gjestene inviteres ut på dansegulvet og der få ristet løs til et herlig potpourri av kjente Mexico-svisker. Det blir allsang til blant annet ”Tequlia!” og sombrerosving med ”The Mexican Hat Dance”. Når publikum er fine i formen og stemningen når nye høyder takker musikerne for seg, men stiller seg nok ikke på bakbeina om de selv blir bedt opp til dans!