Languages

Select language

Book with us today

Book now

Travel Dates

Baggy made this

Show/Hide content
Valentine-meny

St. Valentin - meny

De fem Stuer

Den 14. februar 2014

"EN HAVFRUES KYSS"

østers med sitron og rødvinseddik

"a mermaid’s kiss" oysters with lemon and red wine vinegar

CARPACCIO

av sjøkreps og kveite med crispy salt og "tiger milk"

Carpaccio of Norwegian lobster and halibut with crispy salad and "tiger milk"

TORSK

med vinter trøffel, luftig velouté og fennikel

Cod with winter truffle, light velouté and fennel velouté

GRILLET OKSE- YTREFILET

av ur-fe med fylt purreløk, steinsopp, gnocchi og vintergrønnsaker sjy

Grilled sirloin of ur-fe beef with filled leeks, porcini, gnocchi and winter vegetable jus

PASJONSFRUKT

sjokolade og bringebær

Passion fruit, chocolate and raspberries

Lun sjokolade, bringebær og pasjonsfrukt