Languages

Select language

Reserver nå | Rom

Or Cancel BOOK WITH US TODAY
  • Pause i kurset

    Sykkeltur

  • Rigging til konferanse

    SagaHall

Show/Hide content
Konferanse Oslo

Nettopp våknet opp til vissheten om at du og ditt firma har påtatt dere ansvaret for å arrangere en krevende konferanse? Slapp av! Scandic Holmenkollen Park tilbyr noen av hovedstadens mest moderne, teknisk oppdaterte og fleksible møte- og konferansefasiliteter.

Vi har ingen begrensninger på type konferanse. 10 eller 750 deltakere? Lekent eller formelt? Intimt eller storslagent? Konferanse én kveld, eller utstilling over flere dager som krever 1000 kvm og kjøreport? Vi har alt du skulle trenge for å arrangere en konferanse. På den måten kan du enklere holde fokus på den aller viktigste oppgaven.

Du finner alt du trenger hos oss, 350 m.o.Karl Johan og enda høyere hevet over hverdagens trivialiteter. Våre 38 rom og saler står klare for deg og ditt arrangement. Tilsammen tilfredsstiller de alle tenkelige krav og behov, og samtlige er utstyrt med det aller siste innen kommunikasjonstekniske løsninger.

Og like på utsiden av den rammen du velger, er en enda flottere ramme; naturen omkring og utsikten fra høyden over Oslo!

Et konferansehotell med lang historikk
Dersom man i 1914 hadde sagt at Holmenkollen Turisthotell skulle en dag hete Holmenkollen Park Hotel, ville man blitt sett rart på. Arkitekturen vi fortsatt bærer med oss erklærte arkitekten Baltazar Lange i 1894. Siden den gang er gjort en rekke moderniseringer og utbygginger. I enkelte tilfeller har historiske aspekter vært årsaken. Etter å ha vært i tysk besittelse ble det i 1948 restaurert og pusset opp. Noe mindre dramatisk og langt mer hyggelig har vi også sørget for en rekke ski- minner for hele verdens befolkning. På grunn av populariteten for både Vinter OL og Ski VM har arkitekt Gabriel Finne sørget for at vi idag kan presentere 336 hotellrom på vårt hotell. I tillegg som vi har en rekke tilbud innenfor segmentet konferanse.

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon angående våre rom for konferanse, kurs, seminar, messehaller etc. Vi kan stille med alle fasiliteter og er trygge på at vi kan tilby det du ønsker.